Vergaderen, lunchen en presentaties aan boord

Vergaderen, dineren of een workshop volgen op een unieke locatie? De museumboot Den  Haag is speciaal voor u aangemeerd in het oude centrum van Den Haag.

Exclusiviteit is gegarandeerd wanneer u op de Hendrina Johanna een horeca- of vergaderarrangement boekt. U huurt de gehele boot af en bent verzekerd van een ongestoorde bijeenkomst. De museumboot is dé locatie voor uw lunch, borrel of diner! Maar ook kleinschalige trainingen van vijf tot twintig personen passen hier perfect. Voorbeelden hiervan zijn managementtrainingen, EHBO of coachingsgesprekken.

Romantisch of zakelijk de boot in stappen, de keuze is aan u!

De gastvrouw zorgt ervoor dat het u bij de bijeenkomst aan niets ontbreekt. U kunt de bijeenkomst volledig laten cateren; van ontbijt tot lunch of van high wine tot diner. Neem telefonisch contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden en prijzen: 070 445 18 69 of stuur een mail: info@ooievaart.nl

Wij bieden: Thee en koffie tijdens bijeenkomst
Mineraalwater in de zaal tijdens uw bijeenkomst
Ontvangst door de meeting host
Gebruik van groot (tv)scherm
Gratis internet (WIFI)

Tijden: Bij ons havenkantoor 070 445 18 69 kunt u de gewenste vergadertijd aangeven. Wij verhuren de boot per dagdeel. Een dag bestaat uit twee dagdelen. U kunt de boot ook meer dan één dag huren. Uiteraard krijgt u dan staffelkorting.

Vraagprijs: De kosten zijn  €275  per dagdeel (max. 4 uur) exclusief BTW, catering en faciliteiten. De BTW voor de verhuur van ruimte is 21 procent.
We werken met een staffelsysteem. Wij maken graag een offerte op maat. U kunt daarbij gebruik maken van het contactformulier: Museumboot – contact

Vergaderopstellingen: Er zijn een aantal vergaderopstellingen tot twintig personen zijn mogelijk.

Rondvaart: Als intermezzo kunt u tegen gereduceerd tarief een rondvaart maken. De Ooievaart vaart al veertien jaar op de Haagse grachten. Via de oude verdedigingsgrachten van Den Haag leert u pas echt de stad kennen. Een gids neemt u mee door het oude en nieuwe Den Haag. Het merendeel van de boten van de Ooievaart zijn ook elektrisch en duurzaam maar wel met een historisch uiterlijk.

Meer info over de rondvaarten: www.ooievaart.nl

Naar de Vliet richting Delft of Leidschendam: www.vlietvaart.nl

De buurt

De buurt rond de Bierkade, het Groene Wegje en de Dunne Bierkade heeft een nostalgische uitstraling en is als historisch stadsgezicht bijzonder aantrekkelijk oogt. Naast een representatieve uitstraling beschikt het gebied over uitstekende voorzieningen, zoals goed openbaar vervoer en een Avenue Culinaire, waar mensen voor of na de rondvaart kunnen genieten van goede horeca. Door de economische welvaart zit de buurt in de lift en is het gebied uitgegroeid tot het ‘Montmartre’ van de Randstad.